Вистеријата (глицинија или син дожд) е хит растение во светот.

Дали знаевте дека во серијата „Очајни домаќинки“ улицата на која се одвива дејствието се вика Вистерија лејн?

И додека најчеста боја на вистеријата е обична сина, ние ви ја нудиме во невообичаено сино-виолетово издание, невестинско бела или шеќерно розева варијанта…

Необичното е обичај во Хорти Дизајн!

Оставете порака