Вистеријата (глицинија или син дожд) е хит растение во светот

Вистеријата (глицинија или син дожд) е хит растение во светот. Дали знаевте дека во серијата „Очајни домаќинки“ улицата на која се одвива дејствието се вика Вистерија лејн? И додека најчеста боја на вистеријата е обична сина, ние ви ја нудиме во невообичаено сино-виолетово издание, невестинско […]