Дел од видеото е направено во Хорти Дизајн. На тоа сме посебно горди. Се надеваме дека го разубавивме достојно.

Стефан и Теодора, Хорти Дизајн Ви посакува, се во животот да ви цвета. Да живеете во цветна градина опкружена со мир, слога и среќа!

Оставете порака