„Човекот кој создал градина чувствува дека направил нешто добро за светот“
…да ја создадеме заедно!!!

НАШИТЕ УСЛУГИ

Зошто Хорти Дизајн

055-contract-11
Сопствен расадник

Нашиот расадник е со големина од 8000м2 и располага со домашни садници и садници од увоз.

2D и 3D РЕШЕНИЈА

Добрите пејзажи започнуваат со добар дизајн затоа изработуваме персонализирани идејни решенија за вашите приватни или деловни објекти.

036-hat
Повеќе од 10 години искуство

За професионално извршување на сите услуги кои ги нудиме тимот на Хорти Дизајн е составен од: инженер – архитект, земјоделски инженер, 2 шумарски инженери и повеќе од 10 квалификувани стручни работници.

Што клиентите велат за нас

 

ПРЕПОРАКИ

joco_biskovski

Sekogas se prasuvam koi zborovi da gi upotrebam koga ke vidam ubavina sozdadena od raka..kako da ja opisam???no vistina e !!!pred sovrsenstvoto dovolno e da molcis i da gledas!!dlabokata vozdiska na voshit e dovolna za pocit...

Joco Biskovski

The best of the best!!!! The best of the best!!!!

Igor Govorko

The best of the best!!!!

Prekrasni ste vi nema ravni ! Prekrasni ste vi nema ravni !

Cvetanka Ristovska

Prekrasni ste vi nema ravni

НОВОСТИ И ИНФОРМАЦИИ

 

ВЕСТИ ОД СВЕТОТ НА ХОРТИКУЛТУРАТА

Love story направено во Хорти Дизајн

Дел од видеото е направено во Хорти Дизајн. На тоа

Уредување на кружен ток во Тафталиџе 1

Хорти Дизајн со задоволство одговори на предизвикот и како општествено

Хорти Дизајн ви нуди голем избор на прекрасни ќупови, жардињери и саксии од теракота!

Садовите од теракота, или земјените садови им даваат посебна убавина

Нашите клиенти

ИСПРАТЕТЕ БАРАЊЕ И ЌЕ ВИ ДОСТАВИМЕ ПОНУДА
ПРВОТО ИЗЛЕГУВАЊЕ НА ТЕРЕН, ПРЕМЕР И ПРЕГЛЕД НА ПОСТОЕЧКАТА СОСТОЈБА НЕ СЕ НАПЛАТУВА!