Големи идеи и желби, а мал простор, ограничен буџет…
Нема проблем , тимот на Хорти Дизајн е навикнат да работи со ограничувања од секаков вид и може да го трансформираат и најмалото парче простор во нешто убаво и функционално . Создава простор со природен изглед , креативен и интересен дизајн.
Благодарение на нашето искуство , работиме проекти со најразлични големини на буџетии , па затоа за некои дизајни за кои како тим сме посебно горди се направени со помали буџети.
За тоа што можеме да направиме , се што неможе да се опише со зборови е преставено преку слики во нашата галерија .
Повелете , тука може да се најде широк спектар на изработени проекти.