Дали сакате сами да си ги засадите растенијата и да заштедите пари?

Тогаш треба да ја пробате нашата услуга “ЗАСАДИ САМ”. Како функционира: Закажете си состанок во нашиот градинарски центар. Се што треба да направите е да ни донесете фотографии и димензии од вашиот двор и да ни кажете како сакате да изгледа истиот. Еден од нашите експерти инжињери ќе ви покаже растенија што одговараат за вашето место и ќе ви изработи листа на растенија и скица која што ќе можете да си ја понесете дома.

Исто така дополнително ќе добиете и попуст на целиот матријал доколку се одлучите веднаш