Уредување на кружен ток во Тафталиџе 1

Хорти Дизајн со задоволство одговори на предизвикот и како општествено одговорна компанија, а во соработка со Општина Карпош го уреди кружниот ток во Тафталиџе 1.Горди сме и задоволни што им се допадна на граѓаните. Навистина слушнавме само пофални зборови. Посебно импонира коментарот на Бојан Симовски, за кој […]

Хорти Дизајн ви нуди голем избор на прекрасни ќупови, жардињери и саксии од теракота!

Садовите од теракота, или земјените садови им даваат посебна убавина на градините, но се посебно ценети и во внатрешното и надворешното уредување воопшто. Тие даваат впечатлив спој на природните материјали (глината) и растенијата засадени во нив. Пејсажните архитекти ги препорачуваат во сите можни комбинации и […]

Вистеријата (глицинија или син дожд) е хит растение во светот

Вистеријата (глицинија или син дожд) е хит растение во светот. Дали знаевте дека во серијата „Очајни домаќинки“ улицата на која се одвива дејствието се вика Вистерија лејн? И додека најчеста боја на вистеријата е обична сина, ние ви ја нудиме во невообичаено сино-виолетово издание, невестинско […]