Уредување на кружен ток во Тафталиџе 1

Хорти Дизајн со задоволство одговори на предизвикот и како општествено одговорна компанија, а во соработка со Општина Карпош го уреди кружниот ток во Тафталиџе 1.Горди сме и задоволни што им се допадна на граѓаните. Навистина слушнавме само пофални зборови. Посебно импонира коментарот на Бојан Симовски, за кој […]