» Почетна    » За нас    » Услуги    » Референци    » Галерија    » Контакт
Добредојдовте на нашиот сајт
 


"Човекот кој создал градина,
чувствува дека направил нешто добро за светот "

Галерија

За повеќе фотографии од нашата работа, расадникот и градинарскиот центар, одберете Галерија во горното мени или притиснете овде.

 

Услуги

Хорти дизајн нуди најразлични услуги од областа на хортикултурата:

 • Идејно решение за Вашиот двор и презентација во 3Д
 • Реконструкција и подигање на приватни и јавни зелени површини
 • Одржување на парковни површини
 • Набавка, транспорт и вградување на садници
 • Проектирање, изработка (вградување) и одржување на системи за полевање

Техничка опременост

Располагаме со:

 • Расадник од 5000 м2 со домашни садници и садници од увоз
 • Комбе за превоз на работници, садници и алат
 • Разни типови на косилици
 • Аератор
 • Трактор со фреза
 • Разни видови на моторни пили, прскалки за заштита и други машини

За повеќе детали, посетете го одделот за услуги на нашиот сајт во горното мени или притиснете овде.

 
 
Линк до нашиот Facebook профил